FODMaP -diëtiste, tabakoloog en diabeteseducator Britt Van de Voorde

Britt is de oprichtster van ‘Voeding op maat’. Gedurende 5 jaar heeft ze hard gewerkt om haar praktijk uit te bouwen. Nu is de tijd gekomen om haar kennis te delen en haar te laten bijstaan door collega’s waarbij teamwork voorop staat. Naast haar voedingspraktijk runt ze ook nog ‘Mercuria’, haar eigen multidisciplinaire praktijk in Hemiksem ( Praktijk Mercuria ) en is ze tabakoloog van opleiding ( Tabakoloog Britt ).

Ze is reeds gedurende 5 jaar gespecialiseerd in het FODMaP dieet en volgt hier zowel in binnen-als buitenland bijscholingen voor (Londen, Nederland). Meer informatie kan je vinden op Website fodmapdietisten

Naast consultaties geeft Britt ook nog les aan de AP Hogeschool en is ze voorzitter van DRM, Diëtisten Regio Morstel. Je kan haar omschrijven als een bezige bij met een passie voor haar beroep.

Je kan haar bereiken via:

  • Telefonisch: 0492/69.96.14
  • Bij voorkeur via mail: britt.vandevoorde@gmail.com

Diëtiste en diabeteseducator Sevim Bekir

Sevim heeft haar bachelor diploma in de richting voedings-en dieetkunde behaald in 2015 aan de toenmalige Artesis Plantijn Hogeschool te Antwerpen. Na deze 3 jaar durende opleiding heeft ze zich verder gespecialiseerd tot diabetes-educator aan de Hogeschool Thomas More en sportdiëtiste aan de Erasmushogeschool te Brussel.

Sevim ondersteunt Britt op de locatie Hemiksem en dit op woensdagavond en zaterdagmiddag. Je kan haar bereiken via:

  • Telefonisch: 0484/77.27.28
  • Via mail: sevim@mercuria.be

Diëtiste en diabeteseducator Arnica Vyvermans

Arnica studeerde af als diëtiste aan Artesis Plantijn Hogeschool te Antwerpen in juni 2017. In september 2017 is ze gestart met de opleiding diabetes-educator, deze opleiding heeft ze met succes afgerond. Aangezien de wetenschap rond voeding niet stil staat, vindt diëtiste Arnica het steeds belangrijk om zich bij te scholen! De adviezen die ze geeft zijn dan ook wetenschappelijk onderbouwd en individueel aangepast aan de noden van haar cliënt. Als je graag een afspraak wilt met Arnica, kijk dan gerust in de agenda op welke dagen ze consultaties geeft.

Je kan haar bereiken via:

  • Telefonisch: 0499/21.10.30
  • Via mail: arnica@voedingopmaat.be

Diëtiste Sanne De Jonghe

Sanne is vorig jaar afgestudeerd aan de Artesis Plantijn hogeschool en sinds januari 2017 actief als zelfstandige diëtiste. Ze is gedreven en gepassioneerd door haar beroep en combineert verschillende locaties in het Antwerpse. Ze ondersteunt Britt in Kontich op maandagavond.

Je kan haar bereiken via:
  • Telefonisch: 0472.56.51.24
  • Via mail: sanne@voedingopmaat.be