Testimonials

Melissa: vorige maand ben ik op consultatie geweest bij diëtiste en Tabakoloog Britt. Ik was specifiek opzoek naar een diëtist die ook gekend was met het FODMaP dieet. Ik zag er tegenop om dit dieet te volgen omdat het zo complex leek. Maar Britt heeft een uitgebreide dieetlijst meegegeven en er is ook online ondersteuning met weekmenu’s, boodschappenlijsten en E-books.

Anita: ik ben op consultatie geweest bij Arnica. Het doel was om 20 kg te verliezen en dat is gelukt. Het persoonlijk voedingsadvies zorgt er ook voor dat ik niet in een JO-JO effect ben terecht gekomen en dat ik na 3 jaar nog steeds dit doel kan behouden.

Sven: ik ben op consultatie geweest bij Sevim voor een te hoge suiker. Ik heb een aangepast dagschema en een uitgebreide dieetlijst meegekregen en on zo meteen aan de slag.

Eva: ik was al enkele jaren aan het sukkelen met een te hoge cholesterol. De laatste keer heeft de huisarts me wakker geschud en me er op attent gemaakt dat een aangepast voedingspatroon ook kan helpen. Ik was er niet enthousiast voor om naar een diëtist hiervoor te gaan, ik dacht dat ik niets meer kon eten. Maar uiteindelijk heb ik samen met Sanne een middenweg gevonden, enja – ik kan en mag af en toe zondigen.